What's in your handbag?

I'm sure you all know that when it comes to ladies' handbags you can never know what 'treasures' they hold inside. Not only is a handbag a super essential thing to carry with because of its practicality (I know, no shit Sherlock) it's also a big part of your everyday outfit. My bag is sometimes (always) full of the things I need the most..and sometimes you can find some very random stuff in it. So I thought I'd just take my bag, spill the contents to the floor and show you what my bag stores inside. To make it more fun, I would also like to challenge you all to do the same (remember to come and tell me when you do)! And to make sure that at least some of you go with it, I'll hereby especially challenge Signe, LauraAnnika and Liza to reveal the inside's of their beloved handbags!

Kaikki varmaankin tietää, että naisten käsilaukut pitävät sisällään mitä ihmeellisimpiä aarteita. Oma laukkuni on tietenkin aina täynnä niitä tavaroita, jotka koen niin tärkeiksi että haluan/tarvitsen ne aina mukaan..mutta löytyy sieltä myös joskus mitä ihmeellisimpiäkin juttuja. Ajattelinkin nyt ottaa laukkuni, levittää sen sisällön lattialle ja esitellä mitä sieltä löytyykään. Jotta tämä olisi himpun verran hauskempaa haluaisinkin haastaa teidät kaikki tekemään saman!Ja varmistaakseni, että joku edes tarttuu tähän niin haastan vielä näin suoraan Signen, Lauran, Annikan ja Lizan leväyttämään laukkujensa sisällön kaikkien nähtäväksi. 
So here's the bag I had with last time I left the flat and as you might see it's quite full (poor thing).
Lets have a look what it stores inside this time..

Viimeksi, kun poistuin asunnosta niin mukana oli tämä hyvin täyteen survottu musta laukku.
Kurkistetaan mitä sisältä tällä kertaa löytyykään..
 1. My year calendar and books. I recently started French classes (again), hence the three French books. There's also a book that I need for my Introduction to corporate law course and a beginners Arabic book 2. My Marimekko 'wollet' 3. a Water bottle 4. Panang curry paste and dried pineapple bags (got from a friend who just returned from Thailand) 5. a Hairbrush 6. Pens 7. Clinique moisturizing lip colour balm and nivea lib balm 8. My phone, Samsung galaxy s3 9. a Lonely tampon 10. a Sweater comb 11. a Tiny purse that stores inside my British sim-card and some odd coins  
12. Painkillers 13. an Unopened pack of nail files 14. Coins 15. My iPod..apparently no headphones with this time  16. Keys  17. Reward stamp cards 18. What is left of my Lumene powder 19. Hair accessories 20. Rubbish 

1. Vuosikalenteri ja kirjoja. Aloitin tällä viikolla ranskan kurssin mikä selittää kasan kolme ranskan kirjaa. Pinosta löytyy myös kirjat kauppaoikeudesta ja arabian alkeista 2. Marimekon 'lompakko' 3. Vesipullo 4. Panang curry pastea ja kuivattuja ananaksia (tuliaisia Thaimaasta) 5. Hiusharja 6. Kyniä 7. Cliniquen kosteuttava 'värillinen huulirasva' ja nivean huulirasva 8. Puhelin, Samsung galaxy s3 9. Yksinäinen tamponi 10. 'Neulekampa' 11. Pieni pussukka jonka sisältä löytyy pari kolikkoa ja brittiläinen sim-korttini 12. Särkylääkkeitä 13. Avaamaton paketti kynsiviiloja 14. Kolikoita 15. iPod, kuullokkeet tosin jääneet tällä kertaa nähtävästi matkasta 16. Avaimet 17. Pari kanta-asiakas leimakorttia 18. Lumenen puuteri 19. Hiusjuttuja 20. Roskia

Clearly some very important and essential things to have with..but also some slightly random findings as well. What's in your handbag?

Laukusta löytyi siis kaikkea hyödyllistä ja tärkeää, mutta myös joitain vähän ihmeellisimpiäkin juttuja. Mitä sinun laukustasi löytyy?  

11 comments

 1. Kiitos :) tää oli aika hauska, mutta pelkäänpä vaan, että mun vastaava on varmasti aika tylsä. Lupaan kuitenkin toteuttaa jossain vaiheessa!
  Ai sielläkin on arabian alkeet tavoitteena? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Joo!Mun pitikin kommentoida sun postaukseen tätä arabian opiskelua, mutta sitte innostuin niin siitä Guatelamasta, että unohtui. Arabian oppiminen edes jollakin tasolla on ollut haaveena jo pitkään, mutta jotenkin aina jäänyt (varmaan juuri siksi kun se on niin pirun vaikeaa). Ajattelin nyt kokeilla saada edes jotain sen suhteen aikaiseksi, jos vaikka viimeistään eläpäivien aikaan osaisin jotain :)

   Delete
  2. Kivaa, paljon tsemppiä opiskeluun! Mun haave olis joskus puhua arabiaa sujuvasti, mutta se tuskin haaveesta tekoihin koskaan muuttuu. Kyseessä on niin haastava kieli. Vuosi opiskeltiin Kanadassa yliopistossa erittäin nopeatempoisesti ja loppukokeessa pystyttiin just ja just muutamalla lauseella esittelemään ittemme :D Asiaa tietenkin vaikeuttaa se, että yleensä opiskellaan sitä klassista kirjoitettua arabiaa, jota ei oikein missään puhuta kun joka maassa on oma puhekieli. Löysin täältä Barcelonasta kielikoulun, jossa olis voinut opiskella joko sitä klassista tai sitten jopa palestiinan, egyptin, marokon etc. puhekieltä.
   Mutta en halua lannistaa sua, vaan toivottaa tsemppiä haastavaan projektiin. Jo se kun oppii erottamaan kirjaimet arabian kielisestä tekstistä, tuntuu lottovoitolta! :D

   Delete
  3. Joo, mulla ei tosiaan ole mitään harhaluuloja siitä, että se olisi mitenkään helppoa. En itse asiassa oikein usko, että opin lähiaikoina sanomaan yhtään mitään, mutta kiva se on yrittää :D

   Delete
  4. Jee, sain vihdoin toteutettua sun haasteen :D

   Delete
  5. Heii jes, parempi se kait myöhään kuin ei milloinkaan :D

   Delete
 2. Oootko ollu tyytyväinen tohon Samsung Galaxyyn? Itselläkin varmaan menee hankintaan lähiaikoina, kun nykyinen kännykkä alkaa vähän reistailla :( Onhan sillä ikää jo neljä vuotta, tosin.
  Haittaako jos toteutan tämän postauksen omassa blogissanikin tässä lähiaikoina, jos jaksan / ehdin :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon ollut ihan mielettömän tyytyväinen tähän puhelimeen, joten voin lämpimästi suositella sen hankintaa :)
   Ei tietenkään haittaa, tekstissähän mainitsen haastavani kaikki ;) tule kertomaan kun oot sen tehnyt niin käyn heti lukaisemassa sen!

   Delete
 3. Kiitti haasteesta, tämä olikin hauska :) Sinänsä jopa hyödyllinen haaste koska saan ehkä vihdoinkin samalla siivottua myös laukkuni, sieltä löytyy vaikka mitä ihme sälää...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oleppa hyvä!:) Hih, odotankin sitten mielenkiinnolla mitä kaikkea sun laukusta paljastuukaan!

   Delete