Arkikuulumisia


1. Kuinka mahtavat ilmat tänä syksynä/alkutalvena onkaan ollut! Ensin enimmäkseen aurinkoinen upean ruskan syksy ja juuri kun alkoi tuntumaan, että sitä seuraa ankea pimeä harmaus loputtomiin (niin kuin aiempina vuosina) niin pam, saatiinkin sopivan kirpsakat pakkaset ja lunta!
2. Torin kukkakauppiaalta haettuja ihania pinkkejä ruusuja. Maksaa ehkä vähän enemmän, mutta kestää upeina ainakin puolet pidempään kuin esimerkiksi S-marketin kimput.
3.  Muistiinpanoja metodiesseeseen.
4. Talvinen auringonlasku. Tästä talvifanituksesta huolimatta en ole vielä yhtään tottunut siihen, että viiden aikaan alkaa olla jo täysin pimeää.
1.Töissä kertyy välillä kahvikuppeja hienot määrät pöydälle, kun niitä ei jaksa jatkuvalla syötöllä kantaa pois. Kupposista voi myös bongata vaikka aina kyseisen päivän huulipunavärin (rakastan käyttää huulipunaa). Työt ja opiskeluhan aika pitkälle on tällä hetkellä määrittänyt mun arkeni, ja taitaa määrittää vielä aika pitkään.
2. Oon vihdoin saanut itseni raahattua myös salille. Jotenkin tuntuu ettei muka olisi siihen työ-opiskelu kombon ohella aikaa, mutta jos mä "ehdin" jämähtää katsomaan Frii tv:stä jotain tanttaa dokkaria kummittelevista taloista, niin ehkä sille liikunnallekin löytyy aikaa.
3. Kokkausintokin on vähitellen palannut ja melkein lihattoman lokakuun jälkeen olen huomannut tykkääväni edelleen valita varsinkin punaisen lihan sijaan usein kasviksia tai kalaa.
4. Oma täydellinen sänky, jossa voisin viettää huomattavasti enemmän aikaa (lue nukkua huomattavasti enemmän).


1. Joulu on suosikkini vuoden juhlista ja kaupoissa on aina hauska ihailla sitä kaikkea joulutilpehööriä.
2. Tämä sipsisyöppö on vähitellen löytämässä uuden korvaavan paheen makean puolelta, nimittäin chilisuklaasta. Niiiiin hyvää!
3. Koti-ilta, kynttilöitä ja glögiä.
4. Ihastelin viikonloppuna parvekkeella kun ulkona paistoi aurinko ja satoi lunta. Upea yhdistelmä!

No comments