John Lewis Christmas feels

Tiedän sanoneeni viime postauksessa, että pitäisin jouluhehkutukseni kurissa ainakin joulukuuhun asti mutta..ei onnistu! Olen viime vuodet rakastanut John Lewisin joulumainoksia enkä siitä syystä voi olla mainitsematta, että niiden viimeisin joulutunnelmia herättävä mainos on nyt katsottavissa! Jotenkin näistä aina tulee ('ylläri') niin jouluinen ja herttainen fiilis (mikä varmasti onkin juuri niiden tarkoituksena). Ennen kaikkea John Lewisin joulumainos on (ainakin minulle) aina selkeä merkki siitä, että aletaan vähitellen olla oikeasti lähellä joulukuuta ja sitä minun niin rakastamaani itse joulua. Ajattelinkin näin pikaiseen isänpäivänä tulla tänne jakamaan linkin tämän vuoden joulumainokseen, joka on tässä:

I know I just recently promised/mentioned that I wouldn't go all Christmas crazy before December but no can do! I've always loved John Lewis' Christmas adverts and they just aired their most recent one and I love it. They all just give me these happy and lovely Christmas feels (which I'm sure is exactly what they are intended to do). Most of all, for me, the John Lewis Christmas adverts are always a clear sign that December is close by..and more importantly Christmas, the time of the year that I really love, is getting closer. So I thought I'd right away share the link to the newest advert here:


Tässä vielä myös aikaisempien vuosien klippejä:

And few Christmas adverts from the previous years:


Mikä on suosikkisi? Vai onko joulu sinulle yksi niistä vuosittaisista juhlista joka ei vaan syystä tai toisesta nappaa?

What's your favourite? Or is Christmas one of those celebrations you don't really care much about?

Ps. Ihanaa ja rakasta isänpäivää!

6 comments

 1. Olipas ihania mainoksia! Varsinkin tuo uusin oli jotenkin hirmu herttainen. En ole ennen näihin törmännyt missään. Ihanaa kun joulu tulee!! Can't wait :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää on kyllä ihania :) Kiva,että joku muukin odottaa jo malttamattomana joulua! on se vaan vuoden paras juhla!

   Delete
 2. Täydellisiä joulumainoksia! <3
  Toi tänvuotinen joulumainos oli mun lemppari :)
  Tykkään kovasti joulusta :) On kiva syödä pipareita, juoda glögiä, katsella jouluaiheisia leffoja ja baletteja (Pähkinänsärkijä :D) ja kuunnella joulumusaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, toi tänvuotinen on kyllä aika symppis! Aaah, mulle iski just viikonloppuna hirvee tarve päästä näkemään Pähkinänsärkijä baletti. Käytiin viime joulukuussa kattomassa se joten tuskin nyt tulee mentyä..ehkä mä löydän siitä jonkinlaisen streamin tai vastaavan netistä :D

   Delete
 3. Mä oon tykänny noista kaikista, mutta viime vuonna sekä mainos että biisi oli tosi ihania, ja tykkäsin myös vuoden 2010 Ellie Goulding biisistä, vaikkei se mainos ollutkaan kovin erikoinen. Viime vuonna tuli myös kunnolla tippa linssiin, ja tänäkin vuonna piti ekalla katselukerralla vähän pyyhkiä silmäkulmia (vaikken oikein tiedä miksi haha), mikä tuntuukin olevan näissä selkeä teema.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selkeesti, mullekin aina meinaa tulla sellanen pikkanen herkistyminen kun näitä kattoo :)

   Delete