I have made a decision

Opiskelupaikkoja syksylle oli sitten loppujen lopuksi tarjolla 7 kappaletta. Kuulostaa jotenkin huimalta luvulta ainakin omaan korvaan. Joka tapauksessa, niistä piti sitten valita yksi joka tuntui kaikista parhaimmalta. Mulle tuli jotenkin heti erään opiskelupaikan saatuani sellanen fiilis, että tämä tuntuu oikeasti todella hyvältä vaihtoehdolta. Epäröin kuitenkin vähän, koska se tuntui itselleni kaikista oudoimmalta vedolta. Mitä enemmän kuitenkin pyörittelin asiaa mielessäni ja mitä enemmän juttelin vaihtoehdoista kavereille niin sitä varmemmaksi tulin siitä, että tämä on tällä hetkellä minulle se parhaalta tuntuva vaihtoehto. Sitten ei auttanut muu kuin lyödä se päätös lukkoon ja kertoa päätöksestä muille.

Uskon ehdottomasti päättäneeni oikein sillä olen ollut päätöksenteosta lähtien todella innoissani ja täpinöissäni asiasta. Odotan todella innolla sitä uutta elämänvaihetta jonka tämä tuo tullessaan.

Ai te haluaisitte tietää minne päätin mennä? Mikä yliopisto on se onnekas yksikkö joka minut saa syksyllä kirjoilleen (haha)?

Tampereen yliopisto.

Did not see that one coming, did you?

So all in all I had 7 University offers to choose from. Sounds like a pretty big number for me and somehow I had to chose the one that felt the best for ME. After I got an offer from one university I immediately felt like maybe this was the one, the 'right' choice for me at this point of time. I was bit doubtful at first because the same option also seemed like the most random and unlikely decision I could make. However, the more I thought about it and the more I talked about my options with my friends the more I started to feel like this is exactly what I want to do (regardless of what others might think). After I was sure the only thing left to do was to make the decision and inform others.

I definitely think that I made the right choice because I've been beyond excited and happy since. I can't wait to see what new things this will bring to my life and it definitely marks a new beginning of sorts.

Oh, you would like to know what I decided? Which University is the lucky bastard that gets me next Autumn (haha)?

The University of Tampere.

Did not see that one coming, did you? 

16 comments

 1. Vau. En ihan heti tätä odottanut. :D Mutta ihan mahtavaa, varmasti upeat vuodet sulla edessä! :) Onnea koulupaikasta ja päätöksestä ja tsemppiä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei sitä päätöstä tainnut oikein kukaan osata odottaa, edes minä itse :D Kiitos! Tulee varmasti ihan mielenkiintoiset opiskeluvuodet vaihteeksi Suomessa!

   Delete
 2. Hei, onneksi olkoon! :) Mitä aiot opiskella?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!:) Kansainvälistä politiikkaa!

   Delete
 3. Oh :D No en kyllä olisi villissä veikkauksessakaan heittänyt Tampereen yliopistoa, mutta oikein isot onnittelut mieluisasta opiskelupaikasta, vai pitäisikö sanoa peräti 7 sellaisesta! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset! Juu, saattoihan toi tulla aika yllärinä mutta mietin sitä tosi pitkään ja tuntui vaan parhaalta vaihtoehdolta. Tässä on sitä päätöstä ehtinyt jo joitain viikkoja sulatella ja edelleen tuntuu hyvältä eli ainakaan ihan metsään ei mennyt :D

   Delete
  2. Mutta ihan hyvä että yllätät ihmisiä, itseäsi ja muita. :) Tärkeintähän on että itse olet asiasta innoissasi.

   Saat muuten haasteen minulta, olepa hyvä: http://secretshore.blogspot.pt/2014/05/pois-paivajarjestyksesta.html

   Delete
  3. Näinhän se on :)

   Ja kiitos haasteesta, toi on itse asiassa mulle aika hyödyllinen. Oon ollut viime aikoina vähän turhan aikaansaamaton :D

   Delete
 4. Haha, en ehkä juuri tätä päätöstä nähnyt, mut hei, sehän on aina hyvä yllättää ;) Paljon onnea, varmasti tulee kivat vuodet Tampereelle! Toivottavasti jatkat kirjoittelua Suomessa asuessa, olisiki mielenkiintoista lukea opiskelusta Suomessa nyt sen jälkeen kun teit kandin Skoteissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yllärit on aina hyviä, ehkä juuri niitä parhaita :D Juu, aion todellakin jatkaa! Ajattelinkin, että tulee olemaan todella mielenkiintoista opiskella ja muutenkin elää Suomessa kun on viettänyt nelisen vuotta opiskellen Skotlannissa. Varmasti riittää sitten kirjoitettavaa tänne bloginkin puolelle :)

   Delete
 5. En olisi uskonut että päädyt opiskelemaan Tampereelle. Tampere on kiva kaupunki, joten toivottavasti jatkat bloggaamista sieltä :)
  Mitä muuten opiskelet Tampereella? Tampereen Yliopisto on mun yksi hakuvaihtoehto ensi keväänä, joten yliopistossa ois myös kiva saada lukea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tampere on todella kiva, oon asunutkin siellä joskus (itse asiassa juuri ennen kuin muutin Skotlantiin) :) Ja aion kyllä jatkaa bloggaamista, päätös opiskella vaihteeksi Suomessa on itse asiassa jotenkin antanut vaan lisää inspiraatiota blogia varten!
   Meen Tampereelle opiskelemaan kansainvälistä politiikkaa :)

   Delete
 6. Onnea Marika! Ja tsemiä Tampereelle :)

  ReplyDelete
 7. Oho, tämä oli todellinen yllätys :) Loistavaa, onneksi olkoon opiskelupaikasta! Mielenkiinnolla odottelen juttua kv-politiikan opiskelusta Suomessa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!:) Pian alkaa varmasti tulemaan tasaiseen tahtiin juttua Suomeen asettumisesta/asunnon etsinnästä jne ja tietty syksyn mittaan myös opiskelusta. Nyt on ollut vähän hiljaista kun läppäri ei ole ollut kovin yhteistyöhaluinen :D

   Delete