Recap time babes!

Joka paikassa sanotaan, että ei saisi pahoitella alussa sitä ettei ole kirjoitellut vähään aikaan, koska kukaan ei hei halua kuunnella sitä tai lukea blogia mikä ei päivity usein ja sitä rataa. Noh, mä aion nyt rikkoa tätä ja pahoitella, että venähti vähän päivitys. Elämä on ollut jotenkin niin hektistä, jännää ja 'uutta.' Oon myös alkanut taas kirjoittamaan päiväkirjaa (jotenkin tulee ihan teinivibat kun sanon noin) mikä on ihmeen vapauttavaa. Lähinnä siksi, että sinne voin taltioida kaikki ajatukset ja tapahtumat täysin sensuroimattomina kun taas tänne tulee kirjoitettua aina vähän pintapuolisemmin, ja jätettyä luonnollisesti paljon pois. Mutta nyt kun saatiin se 'laiton' anteeksipyyntö ja selittely alta pois niin katsotaan mitä on tullut tehtyä..
 Viime viikot voisi melkein tiivistää siihen, että olen töiden ohella fiilistellyt kesää (nuo toisessa kuvassa näkyvät tyylikästäkin tyylikkäämmät housut ovat muuten juuri työhousut, ei mun uusi muotivillitys). Tähän on kuulunut tietenkin kesävaatteiden kaivaminen kaapista käyttöön, uusien kesävaatteiden hankkiminen, jäätelön syönti ja rannalla loikoilu hyvän kirjan kanssa. Uskaltauduin myös pienen epäröinnin jälkeen sukeltamaan hyiseen veteen, kerrankin on talviturkki hätistetty jo ennen kesäkuuta.

Viikko sitten oli työpaikan juhlat. Pukukoodina oli tumma puku ja olikin hauska nähdä kaikki työkaverit vaihteeksi hienoissa vaatteissa, tai ylipäätään omissa vaatteissa. Juhlat oli todella hauskat ja ehkä vähän vallattomat. Itse olin kuitenkin kaikista vaikuttunein siitä, että onnistuin vahvasti painamaan menemään 16 tuntia korkkarit jalassa käyttäen alle 20e rahaa! Käytiin pienellä porukalla terassilla ennen juhlien alkua kahden jälkeen iltapäivällä (mikähän idea sekin oli mennä terassille ennen ilmaisen alkoholin juhlia?!) ja kömmin aina niin tyylikkäänä kotiin parin baarin ja pizzerian kautta kuuden jälkeen aamusta.
Voin myöntää, että kun seuraavana aamuna heräsin noin neljän tunnin unien jälkeen vielä juhlamekko päällä niin suorastaan vapisin. Iltapäiväksi oli kuitenkin sovittuna menoa toiseen kaupunkiin, enkä todellakaan halunnut perua kyseistä tilaisuutta, joten ei auttanut muu kuin raahautua suihkuun, heittää mahdollisimman rennot mutta siistit vaatteet päälle ja hypätä pariksi tunniksi bussiin. Onneksi ei ollut hukkareissu ja pystyin palaamaan todella hyvin fiiliksin takaisin Lahteen väsymyksestä huolimatta (siitä myöhemmin lisää)! Maanantaina oli sitten edessä todella karu paluu arkeen. Menin aamuksi kuuteen töihin ja sekopäänä suostuin tekemään 16 tunnin juhlintojen jälkeen 16 tunnin työvuoron ja olinkin sitten seuraavat kaksi päivää aivan pihalla.
Tämä viikonloppu onkin mennyt vähän rennommissa merkeissä:
Tänään olisi vielä luvassa ainakin kahvittelua ihanan ystäväisen kanssa ja jääkiekkoa. En olisi kyllä missään vaiheessa uskonut, että Suomi oikeasti pelaa näissä kisoissa finaalissa?!Toivottavasti ei tule ainakaan kovin pahasti pataan..

3 comments

 1. On kyllä ihanaa että kesä tuli jo nyt <3 Aurinko <3
  Päiväkirjan kirjoittaminen on mukavaa. Tykkään että sinne voi kirjoittaa sellaisista asioista joita ei voi ihan kaikille kertoa.
  Ja Suomellehan kävi ihan hyvin jääkiekon MM - kisoissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Harmi vaan, että kohta joudutaan taas hetki kärsimään sateesta ja kylmästä säästä. Ainakin töissä on sitten vähän mukavampi olla :)
   Se on kyllä päiväkirjan kirjoittamisessa loistava puoli, että sinne voi täysin sensuroimatta kirjoitella mitä vaan. Ja onhan niitä ihan älyttömän riemukasta lukea jälkeenpäin..jos myötähäpeältään vaan kykenee!

   Delete
 2. Mä oon lähinnä nauranut niille jutuille joita on tullut päiväkirjaan kirjoiteltua joskus ala - asteella :D
  Sama juttu käy kun luen joskus niitä ihan ensimmäisiä blogipostauksia tai ala-asteella kirjoitettua äikän tarinoita :D
  Voi sitä myötähäpeän & naurun määrää ;)

  ReplyDelete