What is happening?!

Tai ehkä mitä on tapahtunut, no ei se ole niin justiinsa. Mä olen aika lailla viettänyt vähän sellaista tunteiden vuoristorataa viime aikoina (kuukausina). Ihan kaiken suhteen. Saattaa olla viikko jolloin teen kaikkea hauskaa ja olen oikein hyvällä tuulella, ja seuraavalla viikolla olen sitä mieltä, että mulla on maailman tylsin elämä. Ehkä mussa on ihan vähän jotain draamakuningattaren piirteitä.
Kuitenkin, otetaan tähän alkuun sellainen pikainen recap mitä onkaan tullut tehtyä, koska tehän varmasti pakahdutte jännityksestä..
Tuoreena sinkkuna suuntasin maaliskuussa ystäväni K:n kanssa pienelle risteilylle, jossa oli ihan mielettömän hauskaa. Paljon (ehkä vähän liiankin paljon) hyvää ruokaa, ei niin hehkeiden tanssiliikkeiden esittämistä parketilla, shoppailua ja spa osastolla rentoutumista. Joukkoon saattoi myös mahtua drinkki jos toinenkin. Noh, kyseessä oli miniristeily lauantai lähdöllä Tukholmaan, kyllähän te tiedätte millaisia ne on.. ja jos ette tiedä niin voitte ehkä kuvitella.
 Risteilyn lisäksi olen myös ehtinyt viettämään vähän aikaa Helsingissä siellä asuvien ystävien kanssa. Suomessa olon ehdottomia hyviä puolia on se, että hyviä ystäviä näkee nyt useammin kuin kerran puoleen vuoteen ja kuulumisia pääsee vaihtamaan useammin ihan kasvotusten mikä vieläkin tuntuu ihan luksukselta. Ollaan käyty mm. brunssilla (yllä kuva Kallion Oivan brunssista), nautittu auringonpaisteesta Tuomiokirkon rappusilla, kierrelty vähän kauppoja ja avattu huvipuistokausi Linnanmäellä.
Kaiken tälläisen hauskan lisäksi lähestyvä kesä on tarkoittanut mielessä myös lähestyvää syksyä ja täten ilmassa on ollut pienoista ahdistumista. Yliopistopaikkoja, joista valita on tällä hetkellä 6. Kyllä 6, mitä hittoa?! Lähettelin hakemuksia vähän useampaan paikkaan, koska halusin että olisi sitten varmasti pari mistä valita kun joihinkin yliopistoihin piti olla vaikea päästä..Pari mistä valita, ei 6. Tavallaan se taktiikka kyllä osui ja ampui takaisin. Minä en tiedä mitä teen!!!

Siinä pari kuukautta pienessä pähkinänkuoressa. Tänään ohjelmassa illanviettoa stand upin parissa! Tästä on hyvä jatkaa.


6 comments

 1. Tsemppiä päätökseen tekoon yliopistojen suhteen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, sitä tsemppiä tarvitaan :)

   Delete
 2. Kiva, että oot taas kirjoitellut, ehdinkin jo miettiä mihin olet kadonnut :)
  Parempi toisaalta, että on valinnanvaraa kuin ettei pääse mihinkään. Sitten vaan pitkiä +/- listoja tekemään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heii, kiva että joku on kaipaillut :) vähän venähti tauko pidemmäksi kuin oli tarkoituis!
   Toi on kyllä ihan totta, mieluummin näin kuin ettei olis mitään paikkaa mistä valita. Ehkä pitää alkaa väsäilemään noita listoja, se on ollut jokaisen neuvo tähän mennessä :D

   Delete
 3. Täälläkin on vähän ihmetelty hiljaiseloa, eli kiva kun taas kirjoitit. :) Onko kaikki yliopistot samassa maassa vai joudutko maankin suhteen tekemään vaikeita päätöksiä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli varmaan myös vähän inspiraation puutetta kun kaikki tuntui liian sekavalta kirjoittakseni mitään :) Mutta takaisin ollaan! Yliopistot löytyy kolmesta eri maasta eli joutuu maankin suhteen pähkäilemään ihan tarpeeksi..kyllä mä syksyllä itseni jostain löydän :D

   Delete