Kesä pakettiin

Palasin tiistaina flunssan kera Islannista suoraan töihin ja puolentoistapäivän kokeilun jälkeen suosiolla sairaslomalle juomaan peiton alla lämmintä lemsipiä ja syömään tomaattikeittoa. Ennen huikeeseen Islantiin palaamista ajattelin vetää vielä menneen kesän tiiviiseen pakettiin.

Kesä oikeastaan tuli ja kesä meni. En oikein missään vaiheessa jaksanut kunnolla innostua siitä, mutta en sitä vihannutkaan. Kreikasta palattuani kesäkuussa olin sitä mieltä, että nythän ne ilmat voisi viilentyä ja syksy tulla. Asuntoni oli pirun kuuma, olin lähes kaikki kauniit päivät vaan töissä (tai siltä se ainakin tuntui) ja vihasin ympärillä pörrääviä ampiaisia. Pääasiassa kesästä jäi kuitenkin onneksi mieleen rento mökkiviikonloppu, kauniit kesäillat, herkulliset marjat, flow-festarit ja hauskat illanvietot ystävien kanssa.
Vaikka valoisat päivät, ilta-aurinko ja muut kesän ihanuuden ovat joka vuosi yhtä huippuja, niin olen viime vuosina joka kesä huomannut loppukesästä odottavani jo innolla alkusyksyä. Näin tälläkin kertaa, enkä voisi olla tyytyväisempi että on syksy!

No comments