Bangkok kuvapläjäys

Katselin äsken kuvia läpi ja tajusin etten ole tehnyt yhtäkään postausta Bangkok seikkailuista tältä keväältä. Reissusta on jo sen verran aikaa etten taida lähteä kovin yksityiskohtiin, enkä tiedä kiinnostaako ketään enää kauheasti, mutta ajattelin nyt kuitenkin tehdä kunnon kuvapläjäyksen. Joku siellä nyt varmaan pyörittelee silmiään kun 'Bangkok on hei jo niin turisti' ja ties mitä. Ehkä, mutta itse en ollut siellä aikaisemmin käynyt ja tykästyin kaupunkiin siellä vietetyn parin viikon aikana kovasti.
Lomani ajankohta oli huhti-toukokuu, joten siellä oli ehkä vähän kuuma. Yölläkään lämpötila ei pahemmin laskenut alle 30 asteen ja sateitakaan ei paria yötä lukuunottamatta näkynyt. Sisällä oli kuitenkin viileä ja olen aina tykännyt vähän lämpöisemmästä kelistä joten sopeuduin siihen rento hellemekko päällä kiitämiseen aika nopeasti.
Pitkän lomana aikana ehti käydä tutkailemassa kaupungin nähtävyyksiä vähitellen eikä tarvinnut koko päivää käyttää päästä toiseen juoksemiseen. Joitain nähtävyyksiä jäi kuitenkin vielä näkemättä, koska en jaksanut stressata siitä mitä ehdin näkemään ja ennenkaikkea halusin rennon loman ihanan ystävän kanssa (joka sattui vielä olemaan arkipäivät ahkerasti töissä). Temppeleistä kävin järkyttävässä helteessä katsastamassa Wat Arunin ja Wat Phon, joista jälkimmäisestä löytyy se jättikokoinen Buddha.

  Kävin myös ihmettelemässä paikallista ChinaTownia ja kukkamarkettia..

 Aikaa oli myös päättömään kaduilla vaelteluun ja puistokävelyihin..
Loman loppupuolella käytiin ihmettelemässä Bangkokia yläilmoista ja seistiin Baiyoke Skyn pyörivällä terassilla reilusti yli puoli tuntia ensin ihmettelemässä auringonlaskua ja sitten suurkaupungin valomerta ennenkuin suunnaattiin nauttimaan mielettömästä buffetista.
ja Bangkokissa kun olin niin olin ehkä eniten innoissani siitä ruuasta. Aivan uskomattoman hyvää ruokaa ja loman aikana tulikin maisteltua kaikkea vähän hienommista ravintoloista kuin katukeittiöistäkin. Tämä loma nosti kunnon Thai-ruuan ehdottomaksi suosikkikeittiökseni ja sinne päin on vielä päästävä uudelle makumatkalle.
Kaiken kaikkiaan siis erittäin hyvin onnistunut rento loma. Hieman on jo pohdinnassa uusi reissu ystävää moikkaamaan. Toivottavasti toteutuu piakkoin!

6 comments

 1. Ihanaa! Mua ainakin kiinnosti tama postaus kovasti! Hienoja kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti pääsen vielä uudestaan! :)

   Delete
 2. kivoja kuvia! vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  ReplyDelete
 3. Oi, hienoja kuvia!! Mä en ole koskaan käynyt Aasian puolella ja ehdottomasti vielä joskus on sinne päästävä. Olen lähinnä kunnostautunut Euroopan matkailussa.

  http://reetta-s.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!:) Mäkin olin ennen tätä reissua kunnostautunut lähinnä vaan Euroopan matkailussa, mutta Aasia oli ollut haaveissa pitkään ja olihan siellä aika upeaa. Kovasti haluaisin sinne päin kiertelemään lisää!

   Delete