My new Olympus babe out and about

Ihan alkuun nopea muistutus, että kysymyksiä Briteissä opiskeluun liittyen voi edelleen laittaa tulemaan. Vastailen niihin sitten ensi viikon alkupuolella.

Asiaan. Ostin vihdoin ja viimein uuden kameran. Tähän mennessä olen pistellyt menemään piskuisella pokkarilla ja puhelimeni kameralla, joten kuvanlaatu ei ole ollut välttämättä ihan sieltä parhaimmasta päästä. Ainakaan, jos kuvausolosuhteet ovat olleet vähänkin haastavat. Katselin ja tutkiskelin aika pitkään eri vaihtoehtoja ja tulin siihen tulokseen, että mitään super järkkäriä on aivan turha lähteä ostamaan. Näin alkuun en osaisi käyttää moista tehokkaasti lainkaan, joten sellainen hieman pienempi hyppäys kamerassa voisi olla enemmän jees. Ennenkaikkea kuitenkin tunnen itseni sen verran hyvin, että tiedän etten oikeasti tulisi ottamaan mitään vähänkään isompaa ja painavampaa kapistusta kovin helpolla mukaan.

Päädyin loppujen lopuksi tähän:
Olympus Pen mini E-PM2. Eli ei ihan se kaikista halvin vaihtoehto, mutta kalliimpiakin olisi löytynyt. Pähkäilin kameran väriä varmaan oikeasti lähemmäs tunnin ja päädyin loppujen lopuksi ihan vaan perus mustaan. Kamera on ollut käytössä nyt ehkä kolmisen viikkoa ja olen ollut todella tyytyväinen. Mini tuntuu aika helppokäyttöiseltä ja se on todella helppo napata laukkuun mukaan kätevän kokonsa ansiosta.

Olen tähän mennessä tehnyt vain yhden kunnon testailun minillä, kun lähdin lenkkireitilleni kuvailemaan Suomen kesäistä iltaa. Sieltä tallentui kameraan tälläistä kuvamateriaalia:
Tuli siis kuvailtua paljon kukkasia..ja heinää.

Kolmisen viikkoa ja sitten pääsen kuvailemaan kunnolla vähän muutakin, kun suuntana on ne kolme Euroopan pääkaupunkia. Sitä odotellessa..

6 comments

 1. Wau, onpa kauniita kuvia! <3 Ihana Suomen loppukesa/alkusyksy <3

  ReplyDelete
 2. Apua, aivan ihania kuvia, varsinkin tuo latokuva! Tuli kyllä Suomen kesää ikävä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Oli kyllä aivan upea keli ottaa kuvia, just täydellinen ilta aurinko! toi latokuva on kyllä yks munkin suosikeista!

   Delete
 3. Ihania kuvia, sellainen Suomen kesäillan tunnelma välittyy loistavasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, sitä kesäillan fiilistä yritinkin vähän saada kuvattua:) Vaikka mäki tykkään ulkomailla asua niin Suomen kesäillat on usein ihan omassa luokassaan!

   Delete