Viikon kuulumisia

Jälleen yksi työviikko takana. Tällä kertaa elämä oli aika aamupainotteista sillä olin joka arkipäivä iltavuorossa eli siis ei elämää vuorossa eli siis töissä 14-22. Töitä on enää tuleva aamuvuoroviikko jäljellä. Apua! Mihin tämäkin kesä on mennyt?!
Heinäkuussa tein listaa asioista jotka voisin hoitaa hiljakseltaan elokuun loppuun mennessä. En edes muistanut koko listan olemassaoloa ennenkuin se sattumalta osui toissapäivänä käteen ja en tietenkään päässyt ruksaamaan sieltä yhtäkään kohtaa tehtynä yli. Upsista. Aika perus kesämeininkiä.
 Ruokarintamalla sen sijaan tapahtuu aina. Intialaisen ruuan himoissani päätin mennä kokeilemaan ystäväni kanssa itselleni täysin uutta ravintolaa keskustassa, nimeltään MyCurry. Pakko myöntää, että olin aluksi hieman epäluuloinen sen suhteen olisiko ruoka oikeasti herkullista intialaista vai jotain ihan muuta. Iloksemme päästiin toteamaan, että se oli todella hyvää! Niin hyvää, että päädyin kahtena päivänä hakemaan lounaspöydästä itselleni eväät illaksi töihin. Olisin itse asiassa voinut napata paikasta eväät mukaan joka päivä, mutta se olisi varmasti pian näkynyt niin kukkarossa kuin linjoissakin. Eikä kummassakaan hyvällä tavalla.
Viikon aikana olen ehtinyt myös tekemään hieman ostoksia. Sain vihdoin aikaiseksi hankkia itselleni uuden juomapullon treenejä varten ja samalla käteen tarttui kausi Greyn Anatomiaa. Olisi ehkä ollut loogista aloittaa kausien keräily siitä ensimmäisestä kaudesta, mutta sitä ei ollut joten näillä mennään. En ole katsonut noita aiempia jaksoja vuosiin, joten ihan hauska päästä tänään boxin kimppuun.
 Koska syksy on aivan hollilla niin kaupoista tarttui myös mukaan pari syksyistä vaatekappaletta. Harmaa T-paita on aina käytännöllinen ja mustat farkut on vaatekaapin peruspilareita. Edelliset olivat jo kulahtaneet harmaiksi, joten sain hyvällä omalla tunnolla ostaa uudet. Neuleen kanssa kävi hassu juttu. Joudun nimittäin ottamaan koon L!En ole ikinä ikinä ostanut vaatetta kokoa L. Perus S oli muuten sopiva, mutta jäi pituudesta hieman lyhyeksi. Seuraava koko oli pituudelta vähän parempi, mutta kun kuulin, että neule saattaa menettää pesussa vielä pituuttaan niin L se oli otettava. Se osoittautuikin päällä täydelliseksi löysäksi neuleeksi.
 Viikkoon kuului myös visiitti luottokampaajalleni Suomessa. Hiuksista ei alunperin pitänyt edes tulla täysin ruskeat, mutta viime hetkellä päätettiin antaa mennä ja tykkään lopputuloksesta todella paljon. Vieläkin vähän hätkähdän, kun aamulla katson itseäni peilistä, mutta täydellinen syysväri siitä tuli! Pituudesta lähti hieman, kun kuivat latvat piti napsia pois, mutta onneksi hiukset kasvaa. Kuvassa ei muuten suinkaan ole työpäivän jäljiltä huulissa huulipunaa vaan väri on tullut täysin mustikoiden napostelusta!
 Tajusin myös pari päivää sitten, että se niin kaukaiselta tuntuva loma Lontoossa ei olekaan enää niin kaukainen!En malta odottaa! Mielessä on jo monia ruokapaikkoja joihin on pakko päästä uudestaan ja paikkoja joita on pakko päästä kokeilemaan. Ohjelmaan tulee myös kuulumaan lenkkeilyä Battersea puistossa, nähtävyyksien ihmettelyä ja tietenkin shoppailua. Aion heti alkuun kuitenkin hyökätä Bootsiin ja Superdrugiin hamstrailemaan suosikkituotteina ja vesi kielellä odotan, että pääsen käsiksi Mark&Spencerin juustonaksuihin!Olen innoissani myös siitä, että nelisen viikkoa pystyn katsomaan BBC iplayeria ja Channel 4OD:tä..pienet on ilot. Olisi myös kiva tehdä pikainen visiitti Skotlantiin, mutta se ei taida tällä kertaa onnistua.

Sellainen viikko tällä kertaa. Nyt loppuun vielä vähän Lana Del Reytä, sillä sitä olen kuunnellut lähes non-stoppina koko viikon. Sopii jotenkin hyvin syysfiilistelyyn, eikös?

4 comments

 1. Lontoosta ja intialaisesta ruuasta tuli heti mieleen Masala Zone
  -ravintola, jossa olen kerran Lontoossa ollessa käynyt. Suosittelen ehdottomasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! Täytyypi katsastaa kyseinen paikka:)

   Delete
 2. iPlayereita ja muita voi katsoa Suomessakin jos lataa expat shieldin! Se on ollut mun pelastus silloin, kun on tarvinnut saada Suomessa mahdollisimman nopeasti käsiinsä uudet Doctor Who't ja Downton Abbeyt :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei loistavaaa!Oon kuullut, että jotenkin niitä voi katsoa mutta en ole saanut aikaiseksi ottaa selville miten. Kiitos paljon infosta!:)

   Delete