Pientä epäonnea havaittavissa

Vähän venähti nyt postaustauko tarkoitettua pidemmäksi. Tarkoitus siis todella oli vastailla niihin kaikkiin kysymyksiin jo alkuviikosta, mutta olen ollut ihan super kiireinen ja epäonnekas ja vähän väsy, joten se vastauspostaus tulee sunnuntaina. Tässä on siis edelleen vielä vähän aikaa laitella kysymyksiä, jos sattuu tulemaan jotakin mieleen.

Tämä viikko on ollut töissä aamuvuoroviikkoa eli toisin sanoen herätyskello pärähtää soimaan viideltä ja töissä pitäisi olla skarppina kuudelta. En ole ikinä ollut millään lailla aamuihminen ja vaikka en samalla tavalla pilkikään aikaisen herätyksen seurauksena kuin nuorempana niin loppuviikkoa kohden alkaa sekä aivojen tila, että yleinen ulkomuoto muistuttaa jonkinlaista zombia. Tähän yhtälöön kun lisätään ripaus epäonnea ja taipumus sähläykseen niin tuloksena on viimeiset noin viisi päivää joihin on mm. kuulunut rikkinäiset kengät, rikkinäiset ipodin kuulokkeet, kunnolla töistä myöhästyminen, pankkikortin unohtaminen töihin, säheltäminen kaupassa, täpärästi bussista myöhästyminen kamalassa kaatosateessa kaksi kertaa saman päivän aikana sekä melkein hävinneet avaimet. Ne olinkin onnekseni lahopäissäni vaan jättänyt töissä pukuhuoneeseen. 

Kaikesta huolimatta olen edelleen hyvällä tuulella, viikkoon kun on mahtunut paljon kaikkea kivaakin ja töissäkin on ollut ihan viihtyisää. Tänään muuten tajusin ensimmäistä kertaa, että heii töissähän saa ruokalasta teetä. Eihän tämä siis ole kuin tyyliin viides kesä, kun olen siellä töissä. No mutta oli hei hyvää teetä.

Ehkä pieni epäonni ja säheltäminen on merkkejä siitä, että olisi aika vähän rauhoittua. En muista milloin olisin viimeksi vaan ollut. Joka päivälle kun riittää töidenkin lisäksi mahdoton lista kaikkea kivaa tekemistä, enkä millään malttaisi olla paikallani. Puhumattakahaan siitä, että malttaisin mennä aikaisin nukkumaan.

Tässä vaiheessa on varmaan tullut jo kaikille selväksi ettei tässä tekstissä nyt ole päätä eikä häntää. Kunhan aivan liian väsyneenä höpöttelen kaikkea ja julkaisen sen sitten kenen tahansa luettavaksi netissä..fiksua. Tänään siis ehdottomasti aikaisin nukkumaan. Pahasta univajeesta kärsivä trukkikuski kun ei välttämättä kuulosta kauhean hyvältä..

Taidan nyt loppupäivän olla vaan tekemättä oikeastaan mitään. Kaupasta jotain kivaa syötävää, mukava asento sohvalle ja kirja käteen. Tai sitten voisin vaikka katsoa jonkun leffan..Disney leffa voisi olla tähän mielentilaan aika kova veto.
Jep.

3 comments

 1. Mulla alkaa koulu joka aamu 8.05 (paitsi ti, jolloon alkaa 11.50 :)..), kotoa lähtö klo 7, herätys klo 6 tai 6.30. Toi tuntuu mulle tosi vaikeelta välillä, mutta nyt onnistuu jo paljon paremmin kuin viime vuonna! :) Ja enkä ole ollut aamulla myöhässä kertaakaan!!! :) Okei, koulu alkoi ti, mutta silti. :)
  Mihin aikaan Skotlannissa yliopisto muuten suurinpiirtein alkoi aamuisin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on jo hyvä alku! :D
   Yliopisto saatto alkaa aamu ysiltä tai sitten vaikka iltapäivä neljältä. Riippuu tosi paljon siitä mitä opiskelee ja mitä kursseja valitsee ja sitä rataa. Tosi vaihtelevaa siis :)

   Delete
 2. Laitoin jo aiemmin kysymyksiä, mutta nyt tuli vielä mieleen semmonen, että jos pääsee yliopistoon Skotlannissa ja ottaa sen paikan vastaan niin voiko sitä siirtää vuodella tai puolella vuodella kuten Suomessa, jos on esim. armeija tai haluaa hankkia rahaa? Niin ja hakiessa pitää ymmärtääkseni tehdä sellainen ns. itsensä myyntipuhe, miksi sopii yliopistoon tjs. (?) niin osaatko sanoa millainen sen pitäisi olla? :)

  ReplyDelete