Bye bye summer work, Hello (summer) holiday!?

Tällä viikolla oli viimeiset viisi päivää töissä ja sitten alkoi loma. Todella hassu fiilis, koska viimeiset neljä vuotta kesän loputtua on ollut ehkä pari viikkoa lomaa ja sitten onkin ollut aika suunnata opiskelemaan. Nyt on edessä neljä viikkoa pientä reissailua ja sitten..noh, sitten on lokakuu!

Töiden lisäksi kävin vihdoin ja viimein ostamassa itselleni uudet juoksukengät!Aiemmat oli jo aivan loppuun tallatut eikä niillä todellakaan ollut hyvä juosta. Urheiluliikkeestä lähti tällä kertaa mukaan adidaksen huippukevyet tennarit. Kävin jo testaamassakin niitä ja pakko todeta, että kenkien valinta meni aivan nappiin!Nyt vaan Lontooseen juoksentelemaan.
Perjantaina tämä syksyn odottaja sai pienoisen shokin, kun päätti vihdoin vilkaista Lontoon sääennustetta. Tähän asti olin vaan fiilistellyt syksyä ja miettinyt mitä neuleita sitä pakkaisikaan mukaan, koska Briteissähän on siis hei aina syksy.

Oho. Rehellisesti sanottuna oma reaktioni hetken kuvaruutua tuijotettuani oli aika lailla 'no p**kele.'  Tämä hankaloittaa matkalaukun pakkausta huomattavasti sillä en usko, että kelit kuitenkaan pysyvät tälläisinä koko syyskuuta. Lisäksi, vaikka Pariisissa varmasti lämmin vasta onkin niin loppukuussa Kööpenhaminassa tuskin nautitaan hellelukemista. Mukaan täytyy siis mahduttaa kivoja kesävaatteita ja syysvaatteita..ja ostaa aurinkorasvaa! #firstworldproblems.
Toivuttuani tästä elämää mullistavasta shokista aloitin lempipuuhani eli listat. Rakastan listailla paikkoja, joissa haluaisin käydä. En ikinä lähde luomaan mitään aikataulua tai oleta ehtiväni kaikkiin, mutta on se silti kivaa puuhaa ennen loman alkua. Lontoon lista on jo aika vaikuttavan pitkä ja siitä löytyy pelkästään ravintoloita 19 kappaletta! Sanomattakin selvää, että jotkut niistä joudun jättämään suosiolla seuraavaan kertaan. Yhdestä en kuitenkaan tingi ja se on aamiainen The Wolseleyssa. Olen viime aikoina säännöllisesti himoinnut heidän eggs benedictiään tuoreen appelsiinimehun kera ja sitä on nyt pakko saada mahdollisimman pian.

Tänään on vielä vuorossa matkalaukun kaivaminen varastosta ja kaikenlainen yleinen häslinki mitä matkustamiseen kuuluu. Voisin esimerkiksi katsoa monelta lentoni tiistai aamuna lähteekään ja etsiä brittiläisen sim-korttini jostain. Se kun oletettavasti on vielä tallessa..

Seuraavan kerran, kun blogi päivittyy tulee se tapahtumaan Lontoosta käsin. Voittekin siis varautua noin kuukauden kestäviin Lontoo/Pariisi/Kööpenhamina ihmettelyihin, joissa todennäköisesti tulee olemaan huomattavasti enemmän järkeä kuin tässä postauksessa. Otan myös mielelläni vastaan kaikenlaisia matkavinkkejä! Vaikka olen käynyt kaikissa kolmessa kaupungissa ennenkin, niin on aina kiva kuulla mitä muut matkaajat suosittelee.

2 comments

 1. Lontoossa suosittelen käymään Camden Townissa ja Regent's Parkissa, jos et ole vielä käynyt (varmaan olet...) :)
  Ihanaa Lontoon lomaa!
  Ja paljon kuvia tänne, pliis, jotta saan kuolata niitten perään :D
  Pariisi on myös tosi ihana kaupunki <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Regent's Parkissa en itse asiassa ole vielä kunnolla käynyt, kun aina on meinannut olla joko liian kiire muualle tai huonot ilmat. Nyt olisi tarkoitus todellakin sinnekin suunnata:) Kuvia tulee varmasti ihan kyllästymiseen asti! :D

   Delete