Piristystä sateiseen maanantaihin

Tänään on ollut plääh päivä. Koko päivän on väsyttänyt ja ollut veltto olo, mikään ei ole tuntunut hyvältä eikä mikään ole näyttänyt päällä hyvältä. One of Those days. Ainoa mikä on napannut on ollut tv:n lukemattomien kanavien tuijottelu sohvalla mukavat olovaatteet päällä. Jossain vaiheessa piti kuitenkin ryhdistäytyä ja hakea ruokaa. Suunnitelmissa oli aluksi joku syntisen herkullinen ja mehevä hamppari rosemary raneilla, mutta paikka johon alunperin haluttiin mennä onkin maanantaisin kiinni ja seuraavat vaihtoehdot olisivat löytyneet akselita Soho/Covent Garden joihin molempiin oli tässä mielentilassa ihan liian pitkä matka.

Siispä suunnattiin lähimpään paikkaan josta saa kätevästi napattua herkkua mukaan, Harrodsin Food Hall:iin. Siellä kierrellessä meni jokunen hetki ennenkuin osasin päättää mitä haluan, koska vaihtoehtoja oli aivan liian monta. Lisäksi siellä oli ihanan tyhjää ja väljää, joten ei tarvinnut edes yrittää raivata tilaa päästäkseen tuijottelemaan vaihtoehtoja.

Päädyin loppujen lopuksi Thai-salaattiin katkaravuilla
Pariin vege kevätrullaan sweet chili dipillä
sekä jälkiruokaan, jonka valinnassa meni ehkä eniten aikaa
se mihin valinta loppujen lopuksi osui on tuskin kenellekään minut tuntevalle kovin iso ylläri..
suussa sulava pala vadelmajuustokakkua!

Hyvä ruoka piristää aina ja onneksi tuli liikuttua myös vähän uloskin. Vähän ehkä höhlää, että suunnitelmat hampparista ravintolassa vaihtoi kotona möllöttämiseen, mutta ei tämäkään huono ollut. Juustokakkua syödessä alkoi jo aurinkokin paistamaan päivään ja sateenkaari pilkahtelemaan. Kirjaimellisesti.
Huomenna on edessä äärimmäisen aikainen herätys sillä juna Pariisiin lähtee jo hieman ennen aamu kuutta!En malta odottaa. Vaikka olen käynyt Pariisissa ennenkin niin siitä on jo ihan liian pitkä aika. Olen laittanut ajastukseen pari postausta Pariisissa oleilun ajaksi ja loppuviikosta palaankin jo Lontooseen luultavasti satojen Pariisi kuvien kera!

2 comments

 1. Toi Harrodsin vadelmajuustokakku näyttää niin hyvältä :) Muistatko yhtään paljonko se maksoi?
  Ihanaa Pariisiin matkaa! <3 Se(kin) on todella ihana kaupunki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli todella hyvää. Ehkä jopa vähän yllätyin kuinka hyvää se olikaan:) Muistaakseni yksi siivu maksoi n. 4,75 puntaa ehkä..

   Delete