Viikonlopun fiiliksiä Lontoosta

Takana hauska ja rento viikonloppu Lontoossa. Mitä kaikkea tulikaan tehtyä?
1&2. Perjantai iltana suunnattiin C:n kanssa ilta auringossa Kensington Chelseaan drinkille ja illalliselle loistavaan intialaiseen ravintolaan (jonka nimeä en muista, mutta jonka selvitän jos joku sen haluaa tietää).  Paikka oli todella viihtyisä, palvelu hyvää ja ruoka todella erinomaista!Hintatasoltaankin ravintola oli täysin kohtuullinen, mikä oli mieluisa yllätys.
3&4. Lauantaina käveltiin heti aamusta Harrodsille pikaisille ostoksille ennen lauantai ruuhkaa. Tämän jälkeen treffasin ystäväni V:n, jonka kanssa suunnattiin Oxford Streetille kiertelemään. Yleensä olen sitä mieltä, että vain sekopää menee Oxford Streetille lauantai- iltapäivän ruuhkaan, mutta tällä kertaa ei ollut vaihtoehtoja sillä V on arkipäivät töissä. Just had to deal with it.
5&6. Ihmismassassa heilumista helpotti kummasti kipponen Fraen frozen jugua mansikoilla ja vadelmilla. Hintaa pikku kipposella oli aika paljon, mutta voi että se oli hyvää!
 7. Kaiken kiertelyn lomassa iski tietenkin nälkä ja mahojen kurnintaa hillitäksemme askellettiin Sohossa sijaitsevaan meksikolaiseen El Cambion ravintolaan. Jos tykkäät aidosta meksikolaisesta ruuasta niin suosittelen kokeilemaan tätä paikkaa; tarjolla on niin tacoja ja burritoja kuin enchilladojakin. El Cambionsta saa myös loistavaa guacamolea ja niin herkullisia frozen margaritoja, että olisi suorastaan rikos olla tilaamatta yhtä!Itse voisin mennä sinne takaisin ihan vaan noiden margaritojen perässä.
8. 'Kotiin' päästyäni heitin ostoskassit nurkkaan ja siellä ne odottaa vieläkin purkamista. Tänään en nimittäin pikaista kauppareissua ja keittiön siivousta lukuunottamatta ole jaksanut tehdä mitään kovin tuotteliasta. Jalat huutaa hallelujaa ja armoa kaiken tämän viikon kävelyn jäljiltä.
9. Loppupäivä meneekin rennosti Pariisin matkaopasta selaillessa ja tv:tä katsoessa cola-pullon kera. En ole viime aikoina pahemmin juonut limua, koska se sokerimäärä suorastaan hirvittää, mutta tuskin tämä yksi pullo maata kaataa (=hampaita pudottaa) :)

Sellainen viikonloppu täällä päin. Jos jollekin muuten tulee mieleen joitain Lontoo aiheisia postaustoiveita/ideoita niin raapustakaa kommenttiboksiin niin toteuttelen niitä sitten Pariisista palattuani!

2 comments

 1. Voi että mulla ois sata ja yks kysymystä Lontoosta, ollaan nimittäin kaverin kanssa suunniteltu seuraavalle pääsiäiselle viikon mittasta Lontoo-trippiä!
  Ainakin tuo metroilla kulkeminen, onko jotain viikon metro-korttia jolla vois kulkea niin paljon kun tarttee?
  Ja voitkos antaa jotain hyviä vinkkejä, semmosia must-see paikkoja joihin turistit ei tavallisesti eksy (toki niitäkin mitkä kaikkk on kolunnu jo läpi;). Ja parhaat ruokapaikat, jotka ei ois hirmu hintavia (oon pari paikkaa jo listannu ylöskin tätä blogia selaillessa :D)
  Ja oisko antaa vielä joku tosi englantilainen leipomus (muu ku skonssi), jota vois kotosuomessa kokeilla. Järjestetään tämän kaverin kanssa nimittäin Englanti-teemaiset kekkerit joihin ois tarkoitus leipoa jotain tosi englantilaista :)
  Thankss

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anna vaan palaa kaikki mitä tulee mieleen, oon nimittäin miettinyt, että voisin tehdä jonkinlaisen postauksen sekä omista Lontoon suosikeista että paikoista joissa haluaisin kovasti vielä käydä (niin nähtävyyksistä kuin rafloistakin) niin siihen samaan voisin ujuttaa sitten noita suosituksiakin :)
   Voin jo sanoa, että Oyster card on ihan ehdoton hankinta!Siihen ladataan rahaa ja se käy niin metrossa kuin busseissakin. Metroa käyttäessa se ei ikinä päivässä veloita yli päivälipun hintaa mikä on tietenkin todella kätevää.
   Leipomuksista tulee ekana mieleen mince pie ja victoria sponge cake..tai sitte joku pudding!:)

   Delete