Kaikki tiet vievät Roomaan

Huomenna se sitten koittaa. Ensimmäinen ulkomaille suuntautuva lomani yli puoleen vuoteen! Matkalaukku on kerrankin pakattu aikaisin (kello ei ennätyksellisesti ole vielä edes yhdeksää!), kamera ladattu taisteluvalmiuteen ja matkaopastakin ehdin tänään vähän selailemaan. En varsinaisesti tiedä mitä odotan tältä reissulta eniten, en ole edes ehtinyt pahemmin perehtyä siihen mitä nähtävyyksiä Roomassa on tarjolla. Vatikaania lukuunottamatta siis, se on itselleni ihan must see kohde. Tiedän kuitenkin, että tulen varmasti nauttimaan suunnattomasti voidessani täysin unohtaa opiskelukiireet vajaaksi viideksi päiväksi. Aion vaivata päätäni ainoastaan sellaisilla pohdinnoilla kuin "mitä haluan syödä illalliseksi", "olisiko aivan överiä ottaa tästäkin kadunkulmasta vielä kymmenes kuva vai riittäisiköhän jo" "haluanko 16cl vai 24cl viiniä" ja "mitä jäätelömakua haluan maistaa seuraavaksi." Mitä en todellakaan kuitenkaan odota minkäänlaisella innolla on aamuyö kolmen herätys aamulentoa varten, aina yhtä tuskaa ja saa hetkellisesti vannomaan etten enää ikinä ota aamulentoa minnekään..kunnes siis seuraava matka taas koittaa.

Sääennuste lupailee Roomaan hieman sadetta ja lähemmäs kahtakymmentä astetta lämmintä. Eli sellaista perus suomalaista kesäsäätä odotettavissa. Teki pakkaamisen muuten harvinaisen hankalaksi, mitä tuollaiseen ilmaan laittaisi päälle?!

Nyt viimeistelen vielä pari ajoitettua postausta viikolle ja sitten yritän saada edes pari tuntia nukuttua. Voi mennä siihen klassiseen sängyssä pyörimiseen, jolloin aina vartin välein tulee kauhuissaan katsottua kelloa ja laskettua monta tuntia olisi vielä aikaa nukkua. Sitten vihdoin nukahtaa täydellisesti ja ehtii nukkua tunnin. Onneksi bussissa ja lentokoneessa istuminen saa aina allekirjoittaneen nukahtamaan hyvin nopeasti.

Instagramiin ilmestyy varmasti näiden päälle neljän päivän aikana kohtalaisen paljon materiaalia, joten kaikki uteliaat sinne vaan stalkkailemaan. Mukavaa viikkoa!

1 comment

  1. Ihanaa Rooman matkaa! :) Italia on ihana maa, minäkin pääsen sinne koulun kanssa matkalle hieman alle kuukauden päästä. ;)

    ReplyDelete