ihanat kamalat aamulennot

Kaunista huomenta lentokentältä! Täällä istuskellaan hieman sekavissa tunnelmissa. Kiva lähteä käymään Glasgowssa ja nähdä kavereita ja poikaystävää. Mukava päästä valmistujaisiin nappaamaan se tutkintotodistus käteen ja napsimaan kuvia kaavut päällä. Haikeaa, koska tämä on hyvin todennäköisesti viimeinen kerta ainakin pitkään aikaan kun lennän sinne päin niissä merkeissä, että siellä on koti ja opiskeluelämää. Ärsyttävää, koska vihaan näitä erittäin aikaisia aamulentoja. Toki olen aikaisin perillä, mutta väsymys on aivan kamala ja jotenkin aikaisista lennoista tulee aina mahakin kipeäksi (tai ehkä pikemminkin siitä mitä lentely ja kentän vaihdot tekee sille mitä syö tai pikemminkin ei ehdi syödä). Toisaalta, jos en olisi lentämässä nyt Skotlantiin olisin tällä hetkellä kävelemässä jo töihin eli hereillä kuitenkin..
Olen tällä kertaa matkalla harvinaisen kevyellä lastilla. Jouduin itse asiassa jopa keksimään laukkuun jonkinlaista ekstratäytettä, jotta sinne taktisesti asetellut pari lahjaa pääsee ehjänä perille! Pitää kai nauttia tästä tavaroiden keveydestä nyt sillä perjantaina takaisin tullessa matkassa onkin sitten kaksi luultavasti hyvin täyttä matkalaukkua.

Glasgowssa odottaa oma osuuteni asuntomme loppusiivouksesta, tavaroiden järjestelyä ja pois lahjoittelua, pakkailua, Bruce Springsteenin keikka (poikaystäväni on kova fani), ainakin yksi uusi ravintolakokemus ja valmistujaiset. Toisin sanoen, enemmän kuin tarpeeksi tekemistä kolmelle päivälle ennenkuin on aika jättää Glasgow-elämälle haikeat hyvästit.

Nyt kohti lähtöporttia ja kaikki sormet ja varpaat ristiin ettei ensimmäinen lento ole kauheasti myöhässä. Muuten joudun (taas) spurttaamaan Amsterdamin kentällä ehtiäkseni seuraavalle lennolle ja vaikka pieni aamulenkki tekeekin aina hyvää niin voisin jättää sen tällä kertaa välistä.

Tässä postauksessahan ei sinänsä ollut päätä eikä häntää, kunhan halusin jotenkin kuluttaa aikaani täällä istuskellessa, kiva kun luit!

2 comments

  1. Voi aamulennot. Varatessa lentoja aikainen lähtö tuntuu aina hyvältä idealta, yöllä herätessä ei enää niinkään hyvältä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sanos muuta!Luulis että tänän mennessä olisi jo oppinut, että ajatus aamulennoista on vain mielessä hyvä ei ikinä käytännössä :D

      Delete