sneak peek tulevaan

Hah, ihan kuin tämä mun 'lifestyle-blogi' olisikin niin hirmu jännä, että tämä ajastettu sneak peek saisi porukan innoissaan odottamaan tulevia postauksia. Vähän niinkuin vastoin kaikkia odotuksia uusimman Star Trek leffan sneak peek traileri aikoinaan sai mut jostain kumman syystä ainakin alitajuntaisesti tosissaan haluamaan nähdä sen leffan (mistä vetoa se oli se Benedict Cumberbatchin ääni siinä alussa..)..

Ilmeisesti nämä kolme viimeistä Glasgow-päivääni ovat pakattu täyteen menoa ja uusia kokemuksia. Tiistai päivästä yksinään saisi varmaan kirjoitettua jo pienen kirjan; hereillä yli 24h, KLMn matkasta jättämä matkalaukku, Bruce Springsteenin aivan mieletön keikka, monen tunnin kotimatka kotiin ja yöpalaa Glasgown eteläpuolen Asdan parkkipaikalla kauppakärryjen päällä seurana pari hauskaa kaveria ja yksi ei-toivottu seuralainen (harvahampainen mutta hyvin känninen paikallinen mies joka halusi koko ajan antaa poskisuudelmia). Kotiin päästiin viimein yöllä kahden jälkeen ehkä hieman kyseenalaisella taksilla.

Keskiviikkona siivoiltiin ja pakkailtiin, sain melkein itkupotkuraivarit meidän imurin kanssa enkä voinut uskoa miten tytöllä joka muutti Skotlantiin kahden matkalaukun kanssa voi olla niin pirusti tavaraa (ja siis nyt tiedän minne ainakin osa mun rahoista on näiden viimeisen neljän vuoden aikana mennyt). Päivän kohokohta oli mielettömän hyvä illallinen parhaassa kiinalaisessa ravintolassa jonka olemassaoloa Glasgowssa en edes hävettävästi tiennyt ennen tätä iltaa.

Torstai is all about graduation. Mustat päälle ja yliopistolle seremoniaan ja tietenkin napsimaan valokuvia. Melkein houkutti ottaa jonkinlainen luuta mukaan ja loikkia sillä ympäri meidän Tylypahkaa muistuttavan päärakennuksia sisäpihoja. Luuta jäi kuitenkin tällä kertaa kotiin ja kaikki meni putkeen. Illalla luvassa oletettavasti lisää hyvää ruokaa ravintolassa jossa en ole ennen käynyt, kavereiden tapaamista ja vihoviimeiset pakkailut ennen poismuuttoa. Haikeaa.
Perjantai a.k.a juhannusaatto alkaa British Airwaysin aamulennolla Lontooseen ja sieltä Club Europe luokassa Helsinkiin. Kiitos frequent flyer pisteideni nämä Bisnes- luokan liput tulivat huomattavasti edullisemmaksi kuin ne perus turisti-liput. Pääsen siis tutkailemaan minkälaista ruokaa BAn Lontoon lounge tarjoilee ja saako lennolla shampanjaa. Sen jälkeen ehdin vielä Suomeen viettämään juhannusta!

Näihin kaikkiin fiiliksiin ja tapahtumiin palaillaan siis myöhemmin enemmän. Toivotankin kaikille nyt ihanaa ja hauskaa juhannusta!

4 comments

 1. Onnea valmistumisesta! Minullakin tuli heti mieleen Tylypahka ja jos sinulla olisi ollut luuta kukkakimpun sijasta tuossa kuvassa, olisin pitänyt sitä todennäköisesti ihan normaalina :) Ja hauskaa juhannusta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon!:) Hih, siitä olisikin tullut aika hauska kuva..melkein ketuttaa etten ottanut sellaista edes yhteen kuvaan rekvisiitaksi.

   Delete
 2. Aaa, paljon onnea! Mun mielesta valmistujaisjuhlat on vaan niin kivoja, omiani vielakin muistelen hymyssasuin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!:) Onhan ne, jotenkin siinä päivän aikana kyllä ei edes kunnolla ymmärtänyt mitä oli tapahtumassa.

   Delete