tuloksia tuloksia

Ne tutkintotuloksethan tulikin sitten ihan määräaikaan mennessä eli tiistaina. Itse olin aluksi yllättävänkin välinpitämätön koko hommasta enkä edes jaksanut kytätä meidän mycampus järjestelmää (pisteet muuten sille, ensimmäistä kertaa ehkä ikinä koko järjestelmä ei romahtanut tulosten julkistamisen aikaan). Kuitenkin kun sain töihin ystävältäni viestin, että meidän kokonaisarvosanat on nyt nähtävissä ja yksittäiset kurssiarvosanat alkaa vähitellen putoilemaan näytille niin alkoi vähän jännittämään. Näin vaikka tiesin, että mun olisi pitänyt möhliä se paljon vihaamani dissertation tosi tosi tosi pahasti jotta en saisi kokonaisarvosanaa 1st (niille joille tämä ei sano mitään tiedoksi, että se on ihan hyvä tulos) ja sehän sieltä myös tuli. Loppupäivä menikin sitten aika lailla pilvissä.

Toki hetken aikaa puolitosissani kirosin sitä, että tämän vuoden kurssiarvosanoissa yksi B pilasi muuten niin nätin An rivin mutta oikeasti ei tässä vaiheessa nyt voi tollasista enää itselleen kiukutella. Ja muutenkin ehkä ihan hyvä hetki tälle neidolle yrittää 'huumata' sitä sisällä asuvaa ärhäkkää perfektionisti neitiä vähän rennommaksi. Alan jo ärsyttämään itseänikin ja tiedän kuinka typerä osaan joskus olla näiden asioiden suhteen.

Ei näin:


Vaan näin: Tätä tukintoa on nyt siis enää jäljellä valmistujaisseremonia ensi viikon torstaina jolloin päästään yliopiston Tylypahkamaisen päärakennuksen sisäpihalle heilumaan mustat viitat päällä. Samalla reissulla pitäisi tyhjentää huone, laittaa pari laatikkoa tavaraa poikaystävän Lontoon muuttokuormaan ja roudata loput juhannusaattona Suomeen. Siihen päättyykin sitten virallisesti tämän neidon Glasgow-elämä.

We actually got our results by the Tuesday deadline and I did quite well. Very happy indeed. The graduation ceremony is next Thursday after which it will be time to pack my things and move back to Finland (for now at least). 

No comments