Alkuperäinen resepti löytyy täältä. Kormaan tarvitset siis:
vaaleita kalafileitä
korma pastea
kevätsipulia
kookosmaitoa
tuoretta korianteria
tuoretta chiliä
sitruunan
oliiviöljyä
basmati riisiä tai naan-leipää
Lämmitä pannu ja lisää ripaus oliiviöljyä. Sivele kalafileiden päälle noin ruokalusikallinen korma pastea.
Laita kalafileet pannulle 'lihapuoli' alaspäin ja anna ruskistua n.10 minuuttia. Käännä fileet kun kala on saanut hieman väriä.
Kun kala on ruskistunut lisää joukkoon n. ruokalusikallinen korma pastea, kookosmaito, keväsipulien vihreät osat, korianteria sekä chiliä.
Anna kuplia parisen minuuttia ja purista sekaan sitruunanmehua.
Tässä vaiheessa voit lisätä joukkoon loput chilit, kevätsipulit ja korianteri tai voit lisätä ne vasta kun ruoka on lautasella.
Tarjoile riisin tai naan-leivän kera. Itse pidin muuten huomattavasti enemmän korman ja naan-leivän yhdistelmästä, mutta makunsa kullakin..
Kuulostaa tosi hyvältä.. luulisi kai täältä Barcelonastakin löytyvän noita aineksia, niin voisi joskus kokeilla jotain erilaista :)
ReplyDeleteVarmasti löytyy jos tosta suhteellisen pienestä tescostakin löytyi :) Kokeile ihmeessä ja tule sitten kertomaan miten onnistui/mitä tykkäsit!
Delete